PVC-katteet (saksalaiset)

PVC-kate voidaan asentaa kalteville ja kaareville pinnoille sekä tasakatoille. PVC-katerakenne tehdään tuulettuvaksi vastaavalla tavalla kuin muutkin kermirakenteet. Katemateriaaleina polymeeri ja polyvinyylikloridi (PVC) muuttuvat lämmitettäessä muotoiltaviksi ja jäähtyessään jäykistyvät uudelleen. Kestomuoveja voidaan myös hitsata. PVC-katteessa on tukikerroksena joko polyesteriverkko tai lasihuopa. PVC-kate, jossa on polyesteriverkko, kiinnitetään yleensä mekaanisesti saumastaan ja saumat hitsataan kuumailmahitsauksella. Lasikuituvahvisteinen PVC-kate kiinnitetään irrallisena tai liimattuna alustaansa (ei mekaanisesti).

Rhenofol tuoteperheelle on asetettu erityisiä materiaaliominaisuuksia. Rhenofol on sertifioitu Environmental Product Declaration EPD ISO 14025, Type III järjestelmän mukaisesti. Tällä taataan katemateriaalien kestävyys vaadittavissa olosuhteissa.

RHENOFOL CV

Rhenofol CV on taipuisa PVC-P-tyypinen yksikerroskate. Kermin taivutus- ja lujuusominaisuudet tekevät tuotteesta erinomaisen vaihtoehdon vaativimpiin kohteisiin. Rhenofol CV – yksikerroskate on teknisesti ja taloudellisesti optimaalinen ratkaisu useisiin kohteisiin.

Rhenofol CV on polyesterilla vahvistettu PVC – kermi . Tuote on tarkoitettu koville ja pehmeille alustoille ja se kiinnitetään saumoistaan mekaanisesti. Polyesterikankaalla vahvistettu tuote on suunniteltu kestämään erityisesti teräskiinnikkeiden ja tuulikuorman aiheuttamia rasituksia. Rhenofol CV on kustannustehokas ratkaisu kevyille kattorakenteille.

RHENOFOL CG

Lasikuitulujitettu, mikrobeja hyvin kestävä PVC-kate käännettyihin kattoihin ja laajoille viherkatoille. Rhenofol CG vesikate kestää korkeita ja matalia lämpötiloja sekä mikrobeja. Kate säilytää alkuperäisen mittansa, joka on tärkeää sorapäällysteisissä sovelluksissa.

Downloads:
Environmental Product Declaration Rhenofol CV/CG (eng)
Valmistajan Verkkosivu